Made To Measure Glorius Gandi

Crunch Vom Stainzer Schilcherland + Horsebo Ciwi 

MTM Glorius Gandi, født den 17. september 2008

HD - A, AD - 0

Gandi faldt på et tidspunkt og slog sin ryg, efer røntgen, gentagende gange med fysioterapi, kiropraktor, vandtræning hos dyrlægen måtte vi desværre opgive kampen for at redde Gandi, hun var dagligt plaget af smerter og sådan et liv ønsker vi ikke vores hunde skal have, så i samråd med Birte hvor Gandi boede den sidste tid, valgte vi at give hende fred.

Gandi er en smuk,harmonisk tæve, som elsker udendørs livet, hun bruger gerne tiden med at ligge i haven og kigge dog afbrudt af at grave lidt huller af og til.

Hun er meget bold-glad og giver ikke op for de andre hunde i familien, hvis hun kunne tænke sig den bold de har. Her kommer hyrdeinstinktet op i hende og hun passer dem op og ligger klar til at snuppe bolden hvis de skulle tabe den. Hun er god til at lege med sig selv og en bold.

Gandi er meget vagtsom og den den som først løber til døren, når der kommer nogen, når folk så er budt velkommen går hun ind og slapper af. Men hun passer godt på sit hjem.

Gandi har fået 3 kuld hvalpe og skal ikke have flere nu, da vi også ønsker vores tæver skal have et godt liv uden "børn". Hun er fantastisk som mor, god til at passe på de små og senere god til at opdrage dem. Hun får nogle fantastiske hvalpe og giver nogle gode egenskaber videre.

Vi har valgt at give Gandi det ultimative gode hundeliv, et liv som mange hunde sukker efter. Vi har en super dejlig veninde, som har kastet sin kærlighed på morGandi. Birthe Søndergård har taget den dejlige beslutning at blive plejemor for Gandi, så hun er flyttet til Ferritslev ikke langt fra hvor vi selv bor. Birthe har tiden til at gå turer med Gandi flere gange om dagen, Birthe er hjemmegående så de har glæde af hinandens selskab hele dagen. Gandi kommer med overalt hvor Birthe også færdes, som Birthe siger "Hun er jo blevet mit barn".

Birthe og Gandi tilbringer en del tid med at komme her i huset, så flokken kan lege sammen som de tidligere gjorde det. Men ingen tvivl om hvor Gandi helst vil være nu, hun finder hurtigt Birthes bil når de er færdige med at lege. Ligeledes tager vi gerne til Birthe og Gandi og går turer i deres område også.

Så alt i alt er det en super god løsning for os alle. 

Gandi en smuk og harmonisk tæve

Gandi til udstilling i flot løb

Gandi nyder også at blive vist frem

Gandi og Fender synes det er sjovt at trække vogn

Gandi hygger i have med sin klov

Gandi tilliden lyser ud af øjnene på hende

Birthe Søndergaard 30.05.2014 23:42

Og Gandi, hende har jeg jo tabt mit hjerte til, og kan ingen fejl finde hos hende, dejligt at jeg kan få lov at nyde hende. flot side I har og nu Cimmie også

birthe søndergaard 10.01.2014 22:19

pragfuld hun

Nyeste kommentarer

07.12 | 23:49

Hej Ditte jeg har skrevet til dig på messenger.

07.12 | 17:54

Hejsa Hvad koster en parring med Fender, Henriette har foreslået at hank...

30.07 | 14:13

Hej Jannie, tak for din henvendelse, du er velkommen til at...

30.07 | 08:24

Hej har i nogen tæve hvalpe til salg. Jeg har lige sagt farvel til min ga...