Velkommen til vores F-kuld

Fredag den 24. marts 2017 kom F-kuldet til verden, hos Årslev Dyreklinik kl. 9.20. Alpina var på dag 60 i sin drægtighed og vi opdagede fredag morgen at der var lidt grønt fostervand som sivede på hende. Omgående ringede vi til vores dyrlæger og de bad os om at komme omgående.

De konstaterede der var dykkende hjertelyd på en enkelt, så derfor skulle allesammen ud. Det forgik hurtigt og uden komplikationer. Alpina er en super mor og hun overøste hurtigt de små  med al sin kærlighed og fri mælkebar. Der kom 9 hvalpe, 6 denge og 3 piger. 3 Korthåret og 6 langhåret.

Hvalpene er den første uge vokset som de skal og de har fået et knaldsort pigment.

Vi er påbegyndt Biosensorprogram på dem og alle har fået klippet negle. De udvikler sig enormt hurtigt og vi nyder at se nye fremskridt hver dag.

Da de var 4 uger flyttede de i hvalperummet og nu overhaler tiden os, det går alt for stærkt. De er meget ude at lege, de har gået spor, de bliver børstet hver dag og får klippet negle en gang om ugen. De får næsten dagligt lammeben at gnave i, samt lidt råfoder blandet i tørkosten, som er blødt op i vand. Men de får også tørkost som suplement i løbet af dagen. Vi har været ude at køre i bil med flere gange. De er blevet testet i deres drifter.

I dag er de 7 uger og skal en travl uge igennem, da de skal chippes, og vaccineres og sundhedstjekkes ved dyrlægen. Alle ormekure er overstået.

 

Hjemvendt med 9 sunde og velskabte hvalpe
Der bliver givet ud af godterne
15 dage
4 uger
Dejligt med lammeben
Legestue
Leg i legehuset
I hopla i haven
En smuk dreng på en lige så smuk dag

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.02 | 13:08

Hej Nynne, ja de er alle afsat, du er velkommen til at kontakte os på 2811 7867, for kommende hvalpeplaner.

...
06.02 | 11:19

Hej, smukke hunde og smukke hvalpe. Er de alle afsat eller er der nogen til salg?

...
14.11 | 09:15

I deres kennel er det både "brain and beauty" :D <3

...
14.11 | 09:12

Han er altså så flott <3!
Jeg er heldig som har fått truffet han :)

...
Du kan lide denne side