Velkommen til vores H-kuld

Disse to skønne sociale, arbejdsivrige sofahunde er de stolte forældre til vores H-kuld, Begge forældre er eget avl og kan hver især findes under Dirch og Zoey

Mandag den 9. marts 2020 blev Zoey og Dirch forældre til vores H-kuld. 

Zoey havde en del udfordringer i slutningen af drægtigheden og desværre måtte fødslen ende i kejsersnit, men dette forløb rigtig godt. Der blev kl. 9.20 forløst 3 drenge og 5 piger, alle var imponerende friske da de kom ud, og underholdt hele Årslev Dyreklinik. Så fra fødsel har de vist deres værd, det bliver hunde som gerne vil frem i livet og de vil kunne følges herinde samt på vores lukket gruppe på FB, som man kan blive medlem af i det øjeblik man ejer en hvalp fra os af, såfremt man selv ønsker det. 

Hvalpene har brugt de første 2 dage på at fylde maverne og finde en rytme i spisetider. De er så dygtige. Zoey er en formidabel mor som passer dem til punkt og prikke. 

I dag 12.3.2020 er vi startet op på Biosensor-programmet med hvalpene. Dette foregår fra dag 3 til dag 16 og er med til at styrke deres mod på deres færden senere i livet. Alle viste god aktivitet. De bliver vejet hver dag og de har alle taget godt på siden fødslen i mandags.

Hvalpene bliver 3 uger i morgen, de har fået øjne, tænder og hørelse, og de er færdige med Biosensor-programmet, sjovt at opleve dem fra dag 3 til dag 16, hvordan de vænner sig til øvelserne i programmet, og til sidst er de lige glade med hvordan de bliver håndteret. 

Allerede nu viser de stor interesse for fremmed som kommer på besøg. De har i 2 dage nu fået smagt grød morgen og aften. Men største delen af måltiderne foregår hos mor Zoey. 

Zoey er skøn og tager godt imod alle gæster og de må gerne tage hvalpene op eller sidde i kassen med dem. Hun har fuld tillid til at ingen gør dem noget. Farmor Alpina vil så gerne hjælpe og passe og hun får lov af Zoey, men under nøje opsyn af os. 

Allerede nu danner der sig et mønster af hvalpenes personlighed, og vi er taknemlige for at følge deres udvikling. I dag har de fået halsbånd på med klik-lås, istedet for hvalpebånd i velcro.

H-kuldet dag 2

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.12 | 00:49

Hej Ditte jeg har skrevet til dig på messenger.

...
07.12 | 18:54

Hejsa
Hvad koster en parring med Fender, Henriette har foreslået at hankønnet være et godt Mats til Sasha( made to measure Ofelia)

...
30.07 | 16:13

Hej Jannie, tak for din henvendelse, du er velkommen til at kontakte os på 28117867, hilsen Kennel Ibanez

...
30.07 | 10:24

Hej har i nogen tæve hvalpe til salg. Jeg har lige sagt farvel til min gamle Bulgariske hyrde/vagt hund, og søger ny hvalp

...
Du kan lide denne side