Ecliptica vom Olaf Weise

Det er med stor sorg vi har taget afsked med Deede, hun udviklede angst og stress som ikke var godt for hende, hun tabte sig og havde ikke ro, hverken ude eller inde. Hun begyndte at udvise forsvar overfor vores andre hunde og Lone. Trods ihærdig træning og besøg hos adfærdsbehandler, dyrlæger mm har vi valgt at lade hende få den evige ro hun har trængt til længe. Vi mener absolut ikke at sådanne hunde skal bruges i avl på kommende hunde af vores race. Må du hvile i fred på de grønne marker over regnbuebroen lille Deede.

Ecliptica er vores sidste nye, importeret fra Serbien, hun er født 20. august 2015, daglig tale hedder hun Dee-De.

Ecliptica kaldes i daglig tale Dee-De og hun bliver trænet til show og IPO. Vi træner flere gange om ugen og hun viser hun gerne vil, men har udfordringer med andre mennesker. Hun er en meget kærlig hund som viser os stor tillid.

Vi har brugt rigtig meget tid på Dee-des socialisering med andre mennesker, dette har været en kæmpe udfordring for os, da alle vores hunde normalt tager imod folk med hele kroppen, skulle Dee-de lige mærke og se an før hun kom. Det er blevet en anelse bedre med hende men vi arbejder stadig med store udfordringer.

På træningspladsen glemmer hun af og til udfordringer og klør på med højt humør og stor glæde og andre gange trækker hun sig.Hun vil gerne men tør ikke rigtigt. 

Hun har været med på hyrdekursus hvor hun overraskede os, hendes instinkter tog helt over og det gik faktisk fint, hun fik stor ros af instruktøren.

I hverdagen bruger hun gerne meget tid i haven, hvor hun lystigt udfordre sine poter om de nu virkelig er klar til at grave hver dag. Hun hygger med vores egne hunde, andre hunde som kommer på besøg er hun ikke så vild med. Jeg har lavet legeaftaler til hende så hun fastholdes i at andre racer også er noget man skal forholde sig til.

Vi satser på at udstille en del uden for DK i 2017 samt at få en færdselsprøve i hus.

Deede har ændre adfærd og stresser meget, hun er lagt på is udstillingsmæssigt da hun knurre af dommerne. Jeg arbejder virkelig på problemet. I hverdagen er hun begyndt at udfordre vores andre hunde, og prøver beskytte Alpina imod Dirch. Hun beskytter mig imod andre hunde og bider efter dem hvis de kommer mig nær. Vi arbejder på højtryk for at finde løsningen.

Deede mistrives og taber sig på grund af stress, hun er undersøgt for sygdomme og har været ved to forskellige adfærdsbehandlere uden suscces. Vi overvejer kraftigt hvad der skal ske med hende i fremtiden.

 

Smukke Dee-de
Dee-de på hyrdekursus
Dee-de på Ørbæk Marked 2016, hun nyder det
Dee-de i fuld firspring i haven
Dee-de til udstilling
Om Dee-de er til aktion ? Bedøm selv, jeg synes hun smiler

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.02 | 13:08

Hej Nynne, ja de er alle afsat, du er velkommen til at kontakte os på 2811 7867, for kommende hvalpeplaner.

...
06.02 | 11:19

Hej, smukke hunde og smukke hvalpe. Er de alle afsat eller er der nogen til salg?

...
14.11 | 09:15

I deres kennel er det både "brain and beauty" :D <3

...
14.11 | 09:12

Han er altså så flott <3!
Jeg er heldig som har fått truffet han :)

...
Du kan lide denne side