Ibanez White Shepard Gandie

03.01.2018

Giza vom Niehuser See x Bailey Cooper M2M von der Nordhelle

 

Zoey er et rigtigt badedyr

Ibanez White Shepard Gandie, i det daglige kaldet Zoey, kom retur til os efter 5 måneder ude hos en familie, hvor de elskede hende højt, men formåede ikke at opdrage hende, da det gav for mange konflikter, og familien ønskede ikke at have hende mere. Vi besluttede os for at hente hende og se hende an, og hun har charmet sig ind på alle mulige gode måde, så vores beslutning er hun bliver i vores flok. Alle vores hunde har taget godt imod hende.

Zoeys tid som primadonna er slut, nu er det daglig træning, så som lydighed, dog-parkour, spor og showtræning alt i alt ca 5 gange om ugen. Træningen har fra dag 1 været utrolig nem, hun er arbejdsivrig og imødekommen og vil så gerne vise os hun kan. Planen er en FP næste år, da hun lige skal være 15 først før vi må deltage.

Zoey kigger på får
Fast yndlingsplads for alle vores hunde
Afslappet måde Zoey ligger på

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.05 | 21:50

Hej ja vi laver en parring inden længe og det bliver en datter fra Alpina og en søster til Dirch som du kan se her på siden.

...
18.05 | 18:57

Hej 😊
Har i planer om et kuld med korthåret i nærmere fremtid?

...
22.02 | 09:47

Hej Amanda, Vi håber at parre Dicte i løbet af foråret, søster til Dirch, med Fender. Skriv e-mail for nærmere info. Redningshunde@mail.dk

...
21.02 | 16:25

Hej med jer!
Har i nogen planer om et kuld langhårede hvalpe i år? Vi er helt vilde med Fender, han er jo den smukkeste hund!
Mvh. Amanda

...
Du kan lide denne side